Verticale stofzuiger Elite

Vertical Vac Elite
Vertical Vac Elite

Ik ontdekte sous-vide koken in 2017 en het veranderde mijn leven. Ernstig. Ik ben een foodblogger en een fervent thuiskok sinds 2010, maar niets heeft mijn kookkunsten zo veranderd als sous vide. Ik moet serieus zijn: ik heb tenslotte een kookboek geschreven over sous vide koken.

Nu kook ik 'moeilijk' voedsel zoals biefstuk, sint-jakobsschelpen en creme brulee zonder erbij na te denken. Dankzij sous vide weet ik dat ze er perfect uit zullen komen met minimale inspanning van mij!

Er is maar één nadeel aan sous vide koken dat ik tot nu toe ben tegengekomen: alles wat sauzig of vloeibaar is, is dat niet een optie, tenzij het in een glazen pot zit. Als ik een biefstuk wil marineren, moet ik het in de ene zak doen, in een andere doen, de marinade weggooien en dan koken. Het is niet het einde van de wereld, maar het is verkwistend en ongemakkelijk.

Ik hoor steeds hoe geweldig sous vide rijst, bonen en soep zijn... maar hoe?

Deze limiet strekt zich uit tot mijn andere favoriete keukenhack: mijn vriezer vullen met wat ik "kant-en-klare" maaltijden noem. Ik kan kip niet vacumeren in mijn favoriete marinades! En hoe zit het met die pesto die ik steeds massaal maak?

Ik heb de oplossing gevonden: de Vesta Precision Vertical Vac Elite. Het is een kamervacuüm die druk gebruikt in plaats van zuigkracht om lucht uit afsluitbare zakken te verwijderen, wat betekent dat je een zak met zuiver water zou kunnen afsluiten als je dat zou willen! Spel. Wisselaar.

De Vertical Vac Elite is niet alleen buitengewoon handig, maar ook mooi. Je hebt misschien al eerder andere kamervacuüs gezien: ze zien er helemaal niet zo uit. Ik ben er trots op dat ik de Vertical Vac Elite op mijn aanrecht heb staan ​​zodat vrienden en familie het kunnen zien. Ik kan hem zelfs aan mijn muur monteren om hem niet in de weg te staan!

Hoewel hij de Vertical Vac Elite wordt genoemd, kun je hem neerleggen. Zou dit apparaat veelzijdiger kunnen zijn?!

Het eerste dat ik maakte toen ik het in handen kreeg, was deze heerlijke Lente Veggie Risotto. Nogmaals, sous vide liet me niet in de steek door een moeilijk gerecht o zo gemakkelijk te bereiden en het was allemaal mogelijk dankzij de Vertical Vac Elite.