Imersa Elite-overzicht

Imersa Elite Overview
Imersa Elite Overview

Chelsea van A Duck's Oven en auteur van "Everyday Sous Vide: It's All French to Me" hier om je alles te vertellen over hoe de Vesta Precision Imersa Elite mijn sous vide-spel totaal heeft veranderd. Als je je afvraagt ​​welke onderdompelingscirculatiepomp geschikt is voor jou en je keuken, laat me je dan vertellen waarom de Imersa Elite voor mij werkt!


Ik ben nu ongeveer 4 jaar aan het 'viden' (ja, het is een werkwoord) en ik kan echt niet geloven hoeveel beter het me als kok heeft gemaakt. Steaks, karbonades, creme brulee, augurken: noem maar op, ik zal het sous vide maken en weet dat het perfect zal worden, of ik nu kook voor alleen mijn man en ik of dat de uitgebreide familie komt eten.

Hoezeer ik ook dacht dat sous vide in het algemeen een niveau hoger was in mijn kookroutine, ik wist niet dat de sous vide-ervaring nog beter kon worden gemaakt dankzij de mensen van Vesta Precision en hun Imersa Elite . Ik heb in het verleden verschillende andere immersie-circulatoren gebruikt, maar die kunnen de Imersa Elite niet aan.
 

 
Laat me je de 3 dingen vertellen waardoor ik hals over kop viel:
  1. De Imersa Elite is compact. Telkens wanneer ik met mensen praat over sous vide, is een van de eerste dingen die ze zeggen: "Ik heb geen andere gadget nodig die ruimte in beslag neemt in mijn kasten." Ik hoor je, maar de Imersa Elite is geen snelkookpan. Hij is nog geen dertig centimeter hoog (in tegenstelling tot andere immersie-circulatoren) en kan gemakkelijk worden opgevouwen zodat hij gemakkelijk in een la kan worden opgeborgen.
  2. De Imersa Elite heeft minder water nodig om te werken. Ik geef toe dat ik me een beetje schuldig voel elke keer als ik mijn container met water tot sous vide vul. Over het algemeen probeer ik zoveel mogelijk gebruik uit dat water te halen voordat ik het gebruik om mijn planten water te geven. De Imersa Elite heeft lang niet zoveel water nodig, dus ik kan me beter voelen over mijn favoriete kookmethode!
  3. WiFi-connectiviteit. Een andere veelgehoorde klacht over sous vide-koken is de toegevoegde kooktijd (die het overigens absoluut waard is). Voor degenen onder ons die van 9 tot 5 werken: we willen niet om 18.00 uur thuiskomen om vervolgens twee uur te moeten wachten om te eten. Voer wifi in! Zet je eten in een ijsbad voordat je naar je werk gaat en schakel je Imersa Elite op afstand in wanneer je klaar bent om het eten te laten koken. Het is klaar als je thuiskomt.
Als u zich afvraagt ​​welke dompelcirculatiepomp geschikt is voor uw keuken of als u uw huidige sous vide-situatie wilt upgraden, overweeg dan al deze redenen bij het maken van uw keuze. Je hebt waarschijnlijk een Imersa Elite nodig in je leven!