Handheld Vac'n Seal

Handheld Vac'n Seal
Handheld Vac'n Seal

Handheld Vac'n Seal

Heb je Vesta's Handheld Vac 'n Seal al gezien? Dit is een van de meer handige en betrouwbare gadgets voor sous vide-accessoires die ik ooit ben tegengekomen. Sterke woorden, ik weet het - maar ik meen ze!

Dit draagbare, betaalbare apparaat verwijdert snel en krachtig de lucht uit Vesta's sous vide-zakken en het is zoveel gemakkelijker op te bergen dan traditionele vacumeermachines. Plaats de Handheld Vac 'n Seal gewoon over het ventiel op de zakken van Vesta Precision en houd de knop ingedrukt!

Het is geweldig als ik thuis het avondeten aan het voorbereiden ben, of als ik besluit om avontuurlijk te worden en sous vide te nemen onderweg (waar ik me schuldig aan maak bijna elke keer als ik kampeer of reis).

Klaar om nog meer versteld te staan? Geen batterijen nodig hier, mensen. Het is oplaadbaar via mini-USB!

Daar kan ik niet mee stoppen: je kunt deze luchtverwijderingsmethode gebruiken in recepten met veel vloeistof. Om het te bewijzen, heb ik een kleine video gemaakt om je te laten zien hoe ik het gebruikte om Sous Vide Strawberry Mint Infused Rum te maken.